2,196 Kekosongan Jawatan Dalam KKM Terkini Di Seluruh Malaysia ~ Minima SPM Layak Memohon / GAJI RM1,352 – RM4,003

2%252C196%2BKekosongan%2BJawatan%2BTerkini

Jawatan Kosong Terkini 2021 Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ~ Kepada rakyat Malaysia yang berminat bagi melakukan permohonan tawaran yang ditawarkan, sila baca serta fahami dengan lebih teliti kehendak bakal majikan sebelum anda melakukan sebarang permohonan.

NEW%2BLMS

Pengambilan calon akan dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang disenaraikan pada rajah diatas. Sila ambil perhatian dan pastikan anda membaca syarat-syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan tersebut.

Maklumat Iklan Kerjaya

Jawatan Yang Ditawarkan : Pembantu Tadbir (Pengkeranian/Operasi) Gred N19

  • Nama Majikan : Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  • Tarikh Tutup : 24 Januari 2021

Dapatkan Iklan / Borang Permohonan di Berikut

1. Kepada calon yang berminat, anda sebagai calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume rasmi anda disertakan dengan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu).
2. Terlebih dahulu, syarat dan terma bagi permohonan ini perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan).
3. Calon juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link d bawah.

Sila Lihat Pautan Disini : APPLY SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya calon merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Berkelayakan Professional yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa untuk melakukan pengisian kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan pada iklan)


Kelebihan :

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


Bagaimana Memohon

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Sini” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

Leave a Comment