[TERKINI] Permohonan Jawatan Kosong Universiti Teknologi Mara (UiTM) Perlis

UNIVERSITI%2BTEKNOLOGI%2BMARA%2BPERLIS

TELE%2BLMS

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang berikut. Laman Laporan Media Semasa hanya menyiarkan bagi memudahkan permohonan anda. Untuk melakukan permohonan, sila ikut langkah seperti yang tertera di bawah.

Calon yang berkelayakan sahaja dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan bagi melakukan permohonan untuk mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:


Nama Majikan: Universiti Teknologi Mara (UiTM)
Lokasi Kekosongan: Perlis
Tarikh Tutup Permohonan: 28 Disember 2020

BACA JUGA: 

[TERKINI] Bantuan Laptop Dan Internet Percuma Bagi Golongan B40

Maklumat Jawatan Kosong:
Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang memenuhi syarat-syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah sangat dipelawa bagi melakukan permohonan mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI SAINS C29

Untuk melakukan permohonan, sila pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.


Keperluan & Kelayakan Memohon:
Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)


Kelebihan:

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


Bagaimana Memohon:

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Anda hanya perlu melakukan pendaftaran secara percuma melalui pautan di bawah.

Klik pautan “IKLAN JAWATAN PENUH” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

(Rujuk iklan penuh jawatan kosong melalui pautan yang disediakan di bawah)

IKLAN JAWATAN PENUH

Leave a Comment