[RASMI] SPA Buka 169 Jawatan Kosong Terkini Juruaudit GRED W41 Seluruh Negeri – Mohon Sebelum 5 Januari 2021

RM2%252C094.00 RM9%252C585.00

TELE%2BLMS


SPA Buka 169 Jawatan Kosong Terkini, Juru Audit GRED W41 Seluruh Negeri 2020. Bagi mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang dipaparkan dihalaman Laporan Media Semasa.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong tersebut. Sila pastikan anda membaca syarat-syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum melakukan pengisian permohonan jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan :

Jawatan yang ditawarkan :

1. Juruaudit Gred W41
_________________________________

Kelayakan Minima : Ijazah Sarjana Muda

  • Jawatan : Juruaudit Gred W41
  • Majikan: Jabatan Audit Negara
  • Kekosongan: 169 Kekosongan
  • Tarikh Tutup : 5 Januari 2021

Untuk Melakukan Permohonan, Sila Rujuk Pada Pautan Berikut

1. Permohonan Jawatan Kosong Juru Audit GRED W41 hendaklah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui portal spa9.spa.gov.my
2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.
3. Pemohon hendaklah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
4. Tarikh tutup permohonan adalah pada 5 Januari 2021.
5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.
6. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut : KLIK DISINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

  1. Kemas
  2. Berpengetahuan am
  3. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :

  1. Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  2. Cuti Tahunan
  3. Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “KLIK DISINI” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

Leave a Comment