[RASMI] SPA Buka 32 Jawatan Kosong Terkini Pegawai Laut Gred AL41 Di Seluruh Negeri – Sila Mohon Sebelum 21 Disember 2020

JAWATAN%2BKOSONG%2BPEGAWAI%2BLAUT%2BGRED%2BAL41%2BDI%2BSELURUH%2BNEGERI

SPA Buka 32 Jawatan Kosong Terkini Pegawai Laut Gred AL41 Di Seluruh Negeri 2020. Untuk mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang dipaparkan dihalaman Mingguan Kerja.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka bagi seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong tersebut. Sila pastikan anda membaca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengisi permohonan jawatan kosong ini.


TELE%2BLMS

Maklumat Jawatan :

Jawatan yang ditawarkan :

1. Pegawai Laut Gred AL41
__________________________________________________________________________

Kelayakan Minima : Ijazah Sarjana Muda
– Jawatan : Pegawai Laut Gred AL41
– Majikan: Jabatan Laut Malaysia
– Kekosongan: 32 Kekosongan
– Tarikh Tutup : 21 Disember 2020


Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut:

1. Permohonan Jawatan Kosong Pegawai Laut Gred AL41 hendaklah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui portal spa9.spa.gov.my
2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.
3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
4. Tarikh tutup permohonan adalah pada 21 Disember 2020.
5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil bagi sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh 3 bulan dianggap tidak berjaya.
6. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut : KLIK SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
– Kemas
– Berpengetahuan am
– Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :
– Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
– Cuti Tahunan
– Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon


Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “KLIK DI SINI” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.


Sumber: utusankerjaya.my

Leave a Comment