JAWATAN KOSONG RISDA Terkini Ambilan 2021. Minima Kelayakan SPM/SKM.

JAWATAN%2BKOSONG%2BTERBUKA%2BRISDA

Permohonan jawatan kosong terkini yang ditawarkan oleh Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA), (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang rasa berminat untuk menjawat jawatan kosong di RISDA tersebut.

Pengambilan pekerjaan kosong tersebut telah dibuka bagi seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong ini. Sila pastikan anda telah baca syarat yang diperlukan dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan
1. Pekerja Ladang
    Minima Kelayakan : SPM/ SKM/ O-Level
    Tarikh Tutup Permohonan : 13 Januari 2020

TELE%2BLMS

Bagi Permohonan, Sila Rujuk Pautan Berwarna Merah di Bawah

Langkah Permohonan
1. Kepada calon yang berminat untuk memohon, calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan).
3. Calon dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan pada senarai kekosongan jawatan.
4. Anda juga perlulah menghantar resume yang lengkap pada alamat “KLIK DI SINI” di atas.

Sila lihat pautan

MAKLUMAT PENUH JAWATAN : KLIK DISINI

Keperluan & Kelayakan Memohon
Sekiranya pemohon merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah sangat digalakkan bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat permohonan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya memiliki ciri-ciri berikut:
– Kemas
– Berpengetahuan luas
– Mempunyai ciri kepimpinan dan sebagainya (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan :
– Gaji serta pelbagai imbuhan menarik
– Cuti Tahunan
– Cuti Sakit dan sebagainya (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon :
Permohonan jawatan kosong terbaru di atas boleh dibuat secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti yang dinyatakan di bawah.

Klik pada pautan “KLIK DI SINI” di atas dan rujuk maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk sesi temuduga.


Sumber: mingguankerjaya.my

Leave a Comment