McDonald’s Malaysia Buka Pelbagai Kekosongan Jawatan Terkini, Tarikh Tutup Permohonan Pada 8 Januari 2021 ~ Mohon Sekarang!

PELBAGAI%2BJAWATAN%2BKOSONG%2BTERKINI%2BDI%2BMCDONALD%2527S%2BMALAYSIA


NEW%2BLMS

Jawatan Kosong Terkini 2021, McDonald’s Malaysia ~ Kepada seluruh rakyat Malaysia yang berminat bagi memohon tawaran yang ditawarkan tersebut, sila baca serta fahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum melakukan permohonan.

Pengambilan calon akan dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat sahaja dengan jawatan kosong yang disenaraikan dibawah. Sila pastikan anda membaca syarat-syarat yang dikehendaki dengan lebih teliti sebelum melakukan permohonan jawatan tersebut.

BACA JUGA: Datuk Seri Najib Desak Pihak KWSP Untuk Hapuskan Semua Syarat Pengeluaran i-Sinar KWSP ~ Adakah Anda Bersetuju?


Maklumat Iklan Kerjaya

Jawatan Yang Ditawarkan :

 1. Junior Technician
 2. Loyalty Manager
 3. Development Construction Project Manager
 4. CRM Assistant Manager
 5. IT Security and Risk Management Manager
 • Nama Majikan : McDonald’s Malaysia
 • Tarikh Tutup : 08 Januari 2021

Sila dapatkan Iklan atau Borang Permohonan berikut:

 1. Kepada calon-calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume rasmi anda bersertakan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu).
 2. Syarat dan terma bagi permohonan ini perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan).
 3. Calon juga mestilah menghantar resume yang lengkap pada link d bawah.

Sila Lihat Pautan : APPLY DI SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya calon merupakan individu yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang telah diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda di pelawa untuk melakukan pengisian kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan serta syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

 • Kemas
 • Berpengetahuan am
 • Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan pada iklan)


Kelebihan :

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


Bagaimana Untuk Melakukan Permohonan

Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “Apply Disini” di atas serta rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat terkini anda yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.


Sumber: salamkerjaya.com

Leave a Comment