Jawatan Kerja Kosong Angkatan Pertahanan Awam Malaysia

JAWATAN%2BKOSONG%2B%25281%2529

Kerja Kosong Angkatan Pertahanan Awam Malaysia | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Angkatan Pertahanan Awam Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

Kerja Kosong Angkatan Pertahanan Awam Malaysia


    1. Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19
        25 Kekosongan | 50 Calon simpanan

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan iaitu 20 Disember 2020.

Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah sediakan di pautan dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan semua permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan, Anda boleh rujuk pada Panduan Kemaskini SPA8 ke SPA9 yang terbaru di pautan berikut.


KLIK SINI: “SYARAT PERMOHONAN JAWATAN”

Sumber: gkerjaya.com

Leave a Comment